Ispartadaki cinayet

Ispartadaki cinayet -Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen hamile kadının dünyaya getirdiği kız çocuğu, Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı


ISPARTA (A.A) - Yalvaç ilçesinde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü kişiyi av tüfeğiyle vurduktan sonra başını kesen hamile kadının dünyaya getirdiği kız çocuğu, Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk yuvasına yerleştirildi.
     Yalvaça bağlı Koruyaka köyünde kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü Nurettin Gyi av tüfeğiyle vuran ve bıçakla başını kesen N.Y, çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı. Olay sırasında 6 aylık hamile olan N.Y, tutuklu bulunduğu Isparta E Tipi Kapalı Cezaevinde sancılarının artması üzerine Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine kaldırılmış, 2 gün önce de 3,5 kilo ağırlığında bir kız çocuğu dünyaya getirmişti.
     N.Ynin istememesi üzerine Isparta Cumhuriyet Savcılığınca bebeğin çocuk yuvasına yerleştirilmesi kararı verilmesinin ardından Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri, Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine geldi.
     Burada kuvözde bekletilen çocuğu alan yetkililer, Isparta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk yuvasına yerleştirdi.
    
     -Çocuğa anne sütü verilmedi-
    
     Isparta Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Başhekimi Mehmet Topal, gazetecilere yaptığı açıklamada, doğumla birlikte ilk bakımı yapılan çocuğun daha sonra yeni doğan bakım ünitesine alındığını söyledi. Buradaki hemşirelerin çocuğun bakımını ve takibini yaptığını anlatan Topal, Bebek misafirimiz olarak kaldı. Bebeğe anne sütü verilmedi. Bebek sağlıklıydı. Çocuk, annesiyle hiç görüştürülmedi diye konuştu.
     Topal, bir gazetecinin çocuğun gösterilmemesi annesinin tercihi miydi- sorusunu ise yanıtsız bıraktı. Topal, bir soru üzerine de çocuğa henüz isim verilmediğini belirtti.
     Öte yandan N.Ynin dün akşam taburcu edilerek Isparta E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildiği bildirildi.
    
     Muhabir: Murat Yolcu / Okan Özer
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Ispartadaki cinayet Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER