İTO Başkanı Yalçıntaş, Kuşadası Kongre

İTO Başkanı Yalçıntaş, Kuşadası Kongre Merkezinde incelemelerde bulundu -Yalçıntaş: (Kongre merkezi) Türkiyenin sayılı yatırımlarından, sayılı eserlerinden bir tanesi


AYDIN (A.A) - İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat Yalçıntaş ve turizmci işadamları, yapımı süren Kuşadası Efes Kongre Merkezinde incelemede bulundu.
     Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Başaran Ulusoydan kongre merkezi hakkında bilgi alan Yalçıntaş, merkezin sadece Kuşadası için değil, Türk turizmi için büyük önem taşıyacağını söyledi.
     Merkezin harika olduğunu kaydeden Yalçıntaş, Türkiyenin sayılı yatırımlarından, sayılı eserlerinden bir tanesi. Bölgeye çok büyük faydası olacak dedi.
     TÜRSAB Başkanı Ulusoy da kongre merkezinin yanı sıra otel inşaatına da başlanacağını ifade ederek, Hilton ve Pine Bay otelleri işbirliğiyle kongre merkezinde üç katlı 600 yataklı otel de yapılacak. Tamamlandığında Türkiyenin en büyük kongre merkezi unvanını alacak olan Kuşadası Kongre Merkezini 27 Kasım 2012 tarihinde Başbakan Tayyip Erdoğan hizmete açacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Eşber Okayer / Halil Şahin
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber İTO Başkanı Yalçıntaş, Kuşadası Kongre Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER