İTSO mayıs ayı ilk meclis toplantısını

İTSO mayıs ayı ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi


HATAY (A.A) - İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Mayıs ayı ilk meclis toplantısını Meclis Başkanı Servet Uğutmen başkanlığında gerçekleştirdi.
     İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İTSO Meclis Salonunda yaptığı konuşmada, Reyhanlı ilçesinde gerçekleşen saldırının asıl amacının yüreklere acıyla beraber korku salmak olduğunu belirterek dirayetli, kararlı, cesur ve en önemlisi birlikte olunması gerektiğini kaydetti.
     Ortak hareket edildiğinde çözülemeyecek hiçbir sorununun olmayacağını ifade eden Yılmaz, "Tüm temennimiz böyle olayların bir daha yaşanmaması yönündedir. Biliyorum ki devletimiz bu insanlık dışı eylemi gerçekleştirenlerin suçlularını yakalayıp en ağır şekilde cezalandıracaktır diye konuştu.
     Yılmaz, İTSOnun ticaret kanununun ve yasaların çizdiği yolda doğru ve akıllıca yönetilmek zorunda olduğunu belirtti.
     Akla yatkın ve geleceğe yön veren kısa ve uzun vadeli projelerde sanayici ve iş adamlarıyla birlikte hareket edilmesi ve tek vücut olmanın asla unutulmaması gerektiğinin altını çizen Yılmaz, "Eğer bu yolda, doğru ilerlersek yönetenin adı ne olursa olsun alınan kararlar tek ve yerinde olacaktır. Bizler İskenderunumuza değer katacak her faaliyetin içerisinde olmalıyız. Geçmiş yönetimimizin yaptığı gibi eğitim, sağlık, spor, sanat ve turizm gibi faaliyetlerin içerisinde varlığımızı hissettirmeliyiz. Şehrimizde yapılan bir faaliyetten uzak kalmamız, önemli bir adım atılırken desteğimizi ortaya koymamamız saygınlığımızın ve söz sahibi olmamızın önüne geçer" dedi.
     Yapılan konuşmaların ardından gündemdeki maddeler görüşülerek karara bağlandı.
    
     Muhabir: Ömer Soylu / Salim Taş
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber İTSO mayıs ayı ilk meclis toplantısını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER