İzmirde askeri aracın geçişi sırasındaki patlama

İzmirde askeri aracın geçişi sırasındaki patlama -Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgelin İzmire gelerek yaralıları ziyaret etti


İZMİR (A.A) - Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgelin, Foçada askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamanın ardından İzmire gelerek, hastanelerdeki yaralıları ziyaret ettiği belirtildi.
     İzmir Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Güneydeniz Saha Komutanlığına bağlı Foça Birliğine ait personel servis aracına düzenlenen bombalı saldırı sonucu, er Özkan Ateşlinin şehit olduğu, 1i ağır 10 askeri personel ile yaralılara yardım için olay yerine gelen bir vatandaşın da meydana gelen ikinci patlamada yaralandığı kaydedildi.
     Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
     Olayın ardından Foçaya giden İzmir Valisi Cahit Kıraç ile Ege Ordusu Komutanı Orgeneral Abdullah Atay olay yerinde incelemelerde bulunduktan sonra, Menemen Devlet Hastanesi, Ege Üniversitesi Hastanesi ile Atatürk Eğitim Araştırma Hastanesinde tedavi gören yaralıları ziyaret ederek, ilgililerden bilgi aldı.
     Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel de İzmire gelerek ilgililerden bilgi aldı ve hastanelerdeki yaralıları ziyaret etti.
     Saldırıyı gerçekleştirenleri yakalamak amacıyla, bölgede başlatılan arama çalışmalarının sürdürüldüğü ifade edilen açıklamada, Menfur saldırıyı kınıyor, şehidimize Allahtan rahmet, kederli ailesi ile milletimize baş sağlığı, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz denildi.
    
     Muhabir: Halil Şahin / Bahri Okumuş
     Yayıncı: J.Jale Durgun
<< Önceki Haber İzmirde askeri aracın geçişi sırasındaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER