İzmirdeki polis

İzmirdeki polis-vatandaş tartışması -Çıkan arbedede yaralanan Emrah B, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti


İZMİR (A.A) - Karabağlar ilçesinde, polis aracı ile bir otomobilin karıştığı maddi hasarlı kazanın ardından polisi memurları ile vatandaşlar arasında çıkan tartışmada, bir polis memurunun kendisini korumak için havaya ve yere ateş açması sonucu yaralanan dört kişiden Emrah B, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
     Karabağların Cennetçeşme Mahallesinde görev yapan asayiş polis ekibine ait araç, Limontepe Semti 3820 Sokakta Erhan Bnin (22) kullandığı plakası açıklanmayan otomobille çarpışmış, kazanın ardından tutanak düzenlemek isteyen ve otomobil sürücüsü hakkında ehliyeti bulunmadığı için işlem yapmak isteyen polis memurları ile Erhan B. arasında tartışma çıkmıştı.
     İddiaya göre, tartışmaya Erhan Bnin ağabeyi Emrah B. (26) ve yakınları Faruk Knin (29) de karışmasıyla büyüyen olayda, polis ekibinde yer alan ve ismi açıklanmayan bir polis memuru, kendisini korumak için havaya ve yere ateş açmış, açılan ateş sonucu da Erhan B, Emrah B. ve Faruk K. ile o sırada yoldan geçmekte olan Halil Altun (34) adlı vatandaş vücutlarına isabet eden kurşunlarla yaralanmıştı.
     Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan yaralılardan Emrah Bnin ameliyata alındığı, ancak yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybettiği bildirildi.
    
     Muhabir: Senem Yazıcı
     Yayıncı: Selçuk Aval

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER