İzmirdeki yılbaşı kutlamasında yaralanma

İzmirdeki yılbaşı kutlamasında yaralanma -Kutlamalar sırasında 11 yaşındaki bir çocuğun başından silahla yaralanması olayını araştıran polis, görgü tanıklarına ulaşabilmek için mahalle sakinleriyle tek tek görüştü -Yaralanan ço


İZMİR (A.A) - İzmirin Bornova ilçesinde 11 yaşındaki bir çocuğun yılbaşı kutlamaları sırasında havai fişek gösterilerini izlerken başından silahla vurulması olayını araştıran polis, görgü tanığı bulmak için bölge sakinleriyle tek tek görüştü.
     Mevlana Mahallesi 1751/2 Sokakta meydana gelen olayı araştıran polis, Arif Dallının yaralandığı evi merkez alarak 500 metre yarıçapındaki bir alanda boş kovan aradı. Bu arada polis, görgü tanıklarına ulaşabilmek için de mahalle sakinleriyle tek tek görüşerek bilgi aldı.
     İzmir Emniyet Müdürü Ali Bilkayın da olay yerine gelerek incelemelerde bulunduğu ve yaralı çocuğun ailesiyle görüştüğü öğrenildi.
     Başından yaralanan Arif Dallının babası Şerafettin Dallı, yaptığı açıklamada, dün akşam yılbaşını birlikte geçirmek amacıyla kayınpederinin evine gittiklerini, çocukların havai fişek gösterisini seyretmek için çatıya çıktığını söyledi.
     Bu sırada kızının çatıdan inerek Arifin kafasından kan geldiğini söylediğini belirten Dallı, önce kafasını bir yere çarptığını sandıklarını, ancak baygın durumdaki çocuğunun kafasından akan kanın çok fazla olduğunu görünce Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine gittiklerini söyledi.
     Hastanede çocuğunun ense kökünden giren kurşunla yaralandığını öğrendiğini dile getiren Dallı, şöyle konuştu:
     Hastaneye geldiğimizde biz hala çocuğun kafasına bir yere vurduğunu düşünüyorduk. Meğerse maganda kurşunu değmiş. Her önüne gelen eline silah alıyor, her gelene silah ruhsatı veriliyor. Beş kuruşluk adam silah alıp havaya sıkıyor, bizim canımızı yakıyor. Benim Arifime bu oldu, başka Ariflere olmasın. Benim canım yandı sizin yanmasın. Bu magandalara artık çözüm bulunsun.
     Dallı, oğlunun anestezi yoğun bakım ünitesindeki tedavisinin devam ettiğini, ancak doktorların umut veren şeyler söylemediğini ifade etti.
     Olayın olduğu saatlerde evin çevresinden çok sayıda silah sesi geldiğini de belirten Dallı, polisin Arifi vuran şahsı yakalamak için yoğun çaba gösterdiğini dile getirdi.
     Arif Dallının ablası Serap Dallı ise kardeşinin elindeki balonu şişirirken bir anda yere yığıldığını, olay sırasında ev çevresinde yoğun şekilde silah atıldığını duyduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Tolga Albay - Emre Umurbilir / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber İzmirdeki yılbaşı kutlamasında yaralanma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER