İzmirin Renkleri Resim Yarışması Ödül Töreni

İzmirin Renkleri Resim Yarışması Ödül Töreni -Eski Kültür ve Turizm Bakanı Günay: "Mustafa Kemalin çok sevdiği ve onun annesini bağrında barındıran İzmiri biz de çok seviyoruz"


İZMİR (A.A) - Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, AK Parti İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay, "Mustafa Kemalin çok sevdiği ve onun annesini bağrında barındıran İzmiri biz de çok seviyoruz" dedi.
     Günay, İzmir Üniversitesi, İzmir Suluboya Ressamları Derneği ile Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği İzmir Şubesi ortaklığında, bu yıl 4üncüsü düzenlenen "Ulusal İzmirin Renkleri Resim Yarışması"nın ödül törenine katıldı.
     Özel Fatih Koleji Kültür Merkezindeki törende konuşan Günay, üniversitenin 2012 yılında vefat eden mütevelli heyet başkanı Necdet Doğanatayı rahmetle andığını belirterek, yarışmayı düzenleyenlere teşekkür etti.
     Hayatın yarışmacı, katı ve acımasız olduğunu belirten Günay, "Sanat hayatı yaşanabilir kılıyor. Bu nedenle sanatla ilgili etkinlik önem taşıyor. İzmirle ilgili tüm güzel sözlere katılıyorum. Mustafa Kemalin çok sevdiği ve onun annesini bağrında barındıran İzmiri biz de çok seviyoruz" diye konuştu.
     Günay daha sonra merhum Doğanata anısına düzenlenen yarışmada dereceye girenlere ödüllerini verdi, yarışmaya katılan eserlerin bulunduğu serginin açılışını yaptı.
    
     Muhabir: Halil Şahin
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber İzmirin Renkleri Resim Yarışması Ödül Töreni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER