İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu:

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu: Günde 4 milyon kişiye hizmet veriyoruz


İZMİR (A.A) - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, günde 4 milyon kişiye hizmet verdiklerini söyledi.
     Ramazan Bayramı dolayısıyla AK Parti İzmir İl Başkanlığına bayramlaşmaya giden Kocaoğlu, siyasi partilerin demokrasinin vaz geçilmez unsurları olduğunu belirtti.
     Kocaoğlu şöyle konuştu:
     Biz kentin belediye başkanıyız, bu şehrin bir tane büyükşehir belediye başkanı var, herkesin belediye başkanıyız. Bizim sınırlarımızda 3.5 milyon hemşehrimiz yaşıyor. İzmire ortalama 500 bin kişi günü birlik ziyaret yapıyor. Yani günde 4 milyon kişiye hizmet veriyoruz. Hepsi bizim arkadaşımız, hepsi bizim misafirimiz, bütün partiler Türkiyemizin temel unsuru, hepsiyle ilişkilerimizin çok sıcak, çok iyi geçmesi doğaldır. Siyaset gereği zaman zaman belli ufak tefek atışmalar, siyasetin doğasından kaynaklanan atışmalar var. Ama biz İzmir olarak, İzmirli hemşehrilerimiz olarak biz hemen iki günde onu sarıp sarmalayıp ve İzmire yakışanı yapıyoruz.
     AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise Aziz Kocaoğlu ile abi kardeş ilişkisi kurduklarını belirtti.
     Akay, Siyaset farklı bir şeydir söylenmesi gerekenler varsa nezaket kuralları içerisinde, belli terbiye usulleri içerisinde söylenir. Ama her zaman bir dost, bir ağabey olarak kendisine hürmet gösterdik, kendisiyle de aynı şekilde sevgi gördük. Siyaseten söylenmesi gerekenleri, grup başkanvekili arkadaşlarımızla, milletvekillerimizle söylüyoruz. Bunun amacı da İzmir için daha mükemmeli aramaktır. Kavga ederek hiçbir şey edemeyiz. Konuşarak, diyaloglar kurmalıyız. İzmir diyalog, hoşgörü şehridir biz bunu yapmaya çalışıyoruz şeklinde konuştu.
     Aziz Kocaoğlu daha sonra, MHP İzmir İl Başkanlığına giderek İl Başkanı Necat Karataş ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü, bayramlaştı.
    
     Muhabir: Medat Şenay
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER