İzmir Valisi Kıraçtan EXPOya veda

İzmir Valisi Kıraçtan EXPOya veda


İZMİR (A.A) - Diyarbakır Valiliğine atanan İzmir Valisi Cahit Kıraç, başkanlığını yürüttüğü EXPO 2020 İzmir Yönlendirme Kurulu ve Yürütme Komitesi üyelerine veda etti.
     Vali Kıraç, başkanı olduğu EXPO 2020 İzmir Yürütme Komitesinin son toplantısına katılarak, komite üyelerine ve EXPO 2020 Genel sekreterliği çalışanlarıyla vedalaştı.
     İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile diğer komite üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen veda toplantısında, Kıraçın EXPO çalışmalarının anlatıldığı ve genel sekreterlik çalışanlarının "Sizin vizyonunuzla EXPO 2020 İzmir için çalışmaya devam edeceğiz ve EXPOyu İzmir-e kazandıracağız" sözleriyle biten film gösterildi.
     Kıraç, gösterimin ardından yaptığı konuşmada, İzmirde görev yaptığı sürede, en önemli hedeflerinden birinin EXPO 2020 adaylığı olduğunu dile getirerek, şunları söyledi:
     "Hepinizin önemli katkılar sunarak bugünlere taşıdığınız EXPO 2020 adaylık çalışmaları, bundan sonra da aynı performans, aynı heyecanla kesinle devam edecektir. Burada bir bayrak değişimi söz konusudur. Devlet hizmeti bunu gerektir, bize bu kez Diyarbakırda görev verilmiş, büyük bir onurla burada hizmet ederken sizleri hem özleyeceğim hem de izleyeceğim. Gözüm kulağım sizde olacak, İzmirin, Türkiyenin bu büyük hedefini inşallah hep birlikte gerçekleştireceğiz"
    
     Muhabir: Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Nevbahar Kabaklı
<< Önceki Haber İzmir Valisi Kıraçtan EXPOya veda Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER