İzmir ve Manisadaki suç örgütüne yönelik

İzmir ve Manisadaki suç örgütüne yönelik operasyon -Örgüt yöneticisinin talimatıyla dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 2 kişi tutuklandı


İZMİR (A.A) - İzmir ve Manisada suç örgütüne yönelik operasyon kapsamında, örgüt yöneticisinin talimatıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen 2 kişi tutuklandı.
     İzmir ve Manisada "suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, örgütlü olarak dolandırıcılık yapmak" iddiasıyla gözaltına alınan 40 kişiden 24ünün tutuklandığı operasyon kapsamında, örgüt elebaşı M.Anın talimatıyla dolandırıcılık yaptığı öne sürülen A.C.T. ve Y.G, Turgutlu ve Kulada gözaltına alındı.
     İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliğinde ifadeleri alınan zanlılar, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
    
     -Operasyon-
    
     İzmir Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekiplerinin 8 ay süren teknik ve fiziki takibinin ardından 9 Nisan Salı günü İzmir ve Manisadaki 3 ayrı dolandırıcılık şebekesine yönelik operasyonda gözaltına alınan 40 kişiden 38i adliyeye sevk edilmiş, 24 kişi tutuklanmıştı.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım / Tolga Albay
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber İzmir ve Manisadaki suç örgütüne yönelik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER