İzmitten kısa kısa

İzmitten kısa kısa -Elektronik Kent Müzesinde sanal gezinti


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesine ait Yunus Emre Kültür Merkezindeki Elektronik Kent Müzesinde vatandaşlar kenti sanal olarak gezip tanıma imkanı buluyor.
     Belediyeden yapılan açıklamada, Sakaryadan gelen ve kendilerine Seyyah Grubu adını verdikleri 50 kişi, Elektronik Kent Müzesinde İzmiti, tarih, kültür, turizm ve ekonomik anlamda tanıma imkanı bulduğu bildirildi.
     Mesai saatleri arasında açık ve ücretsiz olan müzede bulunan monitörler sayesinde insanlar, sesli ve görüntülü olarak İzmiti her yönüyle tanıma imkanı buluyorlar.
    
     -Belediye Başkanı Doğana ziyaretler
    
     İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi ve Gündoğdu Toki Konutları 1. Bölge Yönetimini makamında ağırladı.
     Ziyarette, İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şube Başkanı Feyzi Utaşa, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Gürbüz, Mustafa Özcan, Sedat Kese, Ensar Adıbeş, Hulusi Güngör, Selçuk Çakır, Cemal Barış, Hüseyin Bayrak, Hüseyin Kanca, Abdullah Üstübi, Mustafa Tekoğul, İsa Solakoğlu, Abdullah Bülbül, Yakup Derebaşı,Öner Polat ve Ali Kemal Eren eşlik etti.
     Doğan, ilim yayma cemiyetinin yurt ve öğrenci çalışmalarını taktirle karşıladığını belirtti.
     Doğanı ziyaret eden diğer bir heyet ise Gündoğdu TOKİ Konutları 1. Bölge Yönetiminden Metin Demirci, Kayhan Ceylan, Yücel Düzcan, Çoşkun Kuday, Oktay Kara Ertan Yılmaz ve İsa Kılıç oldu.
     Gündoğdu TOKİ Konutları 1. Bölge yöneticileri, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğana çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmitten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER