İzmitten kısa kısa

İzmitten kısa kısa -Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan: Tüm kurumların amacı, İzmiti bir adım ileriye taşımaktır


KOCAELİ (A.A) - İSU İzmit Şube Müdürü olarak atanan Mehmet Çınar, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğanı ziyaret etti.
     Mehmet Çınara ziyaretinden dolayı teşekkür eden Doğan, İzmite hizmet eden tüm kurumlarla sürekli iletişim halinde olduklarını belirtti.
     Kurumların çalışmalarını yakından takip etmeye devam edeceklerini aktaran Doğan, Tüm kurumların amacı, İzmiti bir adım ileriye taşımaktır. Biz bu amaca hizmet etmeyi ilke edinen her kurumla işbirliği içinde olmaya hazırız. İSU İzmit Şube Müdürü Mehmet Çınara, yeni görevinde başarılar diliyorum dedi.
     Çınar da başarılı işlere imza atan İzmit Belediyesi ile güzel işlere imza atacaklarını vurguladı.
    
     -Emekliler konser verecek-
    
     İzmit Belediyesi tarafından geçen yıl kurulan Emekliler Korosu, ikinci konserini 24 Şubat Pazar günü saat 19.30da Süleyman Demirel Kültür Merkezinde verecek.
     Yahya Kaptan Emekli Evine üye emeklilerin yer aldığı ve şef Esen Danyer yönetimindeki 40 kişilik ekibin, Türkiyede emekliler tarafından kurulan ilk koru olduğu belirtildi.
    
     -Sağlık İş Sendikasından ziyaret-
    
     Sağlık İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Bülent Gökmen, Başkan Yardımcısı Ahmet Subaş, Şube Sekreteri Faik Mutlu ve Yönetim Kurulu Üyesi Fadıl Şengül, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğanı ziyaret etti.
     Doğan, burada yaptığı konuşmada, sendikaların ve sivil toplum kuruluşlarının demokratik yaşamın zenginlikleri olduğunu, yapılan çalışmaları çok önemsediklerini dile getirdi.
     İzmit Belediyesinde 10 üyesi bulunan ve 25 Şubat Pazartesi günü toplu iş görüşmelerine başlayacak olan Bülent Gökmen de çalışmaları hakkında bilgi verdi.
    
     -Mesleklerini test ile seçecek-
    
     İzmit Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle yürütülen ve lise son sınıf öğrencilerine uygulanacak olan Benago Test Uygulaması, rehber öğretmenlere anlatıldı.
     Eğitim Danışmanı Dr. Halil İbrahim Erdemin uygulama hakkında bilgi verdiği toplantıya Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar ve rehber öğretmenler katıldı.
     Benago Testinin İzmitte eğitim gören 4852 son sınıf öğrencisine uygulanacağını ifade eden Doğan, Başarıyı arttırmak için yerini bulan adımlar atmalıyız. Başarı hiçbir zaman tesadüf değildir. Başarıya giden bütün yolları gençlerimize göstermek ailelerin, öğretmenlerin ve biz yöneticilerin en önemli görevlerinden biridir dedi.
     Doğan, üniversite mezunlarının yüzde 74ü okudukları mesleklerin dışında işlerde çalıştığı göz önüne alındığında, mesleki uygunluğu tespit etmeyi sağlayan bu projenin çok önemli olduğunu vurguladı.
    
     Muhabir: Şengül Oymak
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmitten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER