Fenerbahçe taraftarından şaşılacak destek

Fenerbahçe taraftarı seyircisiz maça bile damgasını vurdu..

Fenerbahçe taraftarından şaşılacak destek

STAT ÇEVRESİNDE İZLEDİLER

UEFA'nın verdiği 1 maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle tribündeki yerini alamayan binlerce sarı-lacivertli taraftarlar, stat çevresinde meşaleler yakarak takımlarına tezahüratlarla destek verdi.

Taraftarlar daha sonra Kadıköy Belediyesi tarafından Salı Pazarı mevkiinde kurulan dev ekranda maçı izlemeye başladı.    

SAHAYA PARAŞÜTLE MADDE ATTILAR

Seyircisiz oynanan Fenerbahçe-BATE Borisov maçında stat dışında atılan havai fişekler maçın durmasına neden oldu..  Karşılaşmada dakikalar 54'ü gösterirken ilginç bir an yaşandı. Sahaya stat dışından havai fişek atıldı. 

Karşılaşmanın ikinci yarısı oynanırken 54. dakikada stat dışından havai fişek atıldı. 
Stat dışından atılan havai fişeklerin ardından küçük paraşütlerle saha içerisine bir anda yanıcı maddeler inmeye başlayınca karşılaşmanın hakemi Gautier maçı durdurdu.  
 
Stat içinde duman oluşurken, yanıcı maddenin üzerine düştüğü büyük boyuttaki Türk Bayrağı'nın bir köşesi yanmaya başladı. Stat görevlileri bayrağın yandığı noktaya müdahale ederek küçük çaptaki alevi söndürdü. Maç bir dakikalık duraksamanın ardından tekrar devam etti.   

Maç sonrası bu konuyu yorumlayan UEFA temsilcisi, "Bunları yapanlar idiot (geri zekalı) olmalı. Hem Türk Bayrağı'nı yakıyorlar, hem de kulüplerinin yine ceza almasına neden oluyorlar" dedi. Bu arada olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 5 taraftar tespit edildi ve gözaltına alındı. 


<< Önceki Haber Fenerbahçe taraftarından şaşılacak destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER