İzmit Belediye Başkanı Doğan:

İzmit Belediye Başkanı Doğan: Siyasette erkekler ön planda görünüyor ama kadınların siyasi çalışmalarda yer almalarını önemli buluyorum


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Siyasette erkekler ön planda görünüyor ama kadınların siyasi çalışmalarda yer almalarını önemli buluyorum dedi.
     Gölkay Park tesislerinde AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Mahalle Temsilcileriyle düzenlenen toplantıda bir araya gelen Doğan, burada yaptığı konuşmada, İzmit Belediyesi olarak güzel projeler ortaya koyduklarını belirterek, Gölkay Parkı vatandaşın hem spor hem de ailesiyle güzel zaman geçirebileceği bir yer olarak tasarladıklarını kaydetti.
     Kadınların siyaset alanında aktif rol alması gerektiğini dile getiren Doğan, yaptıkları projelerde kadınların büyük emeği olduğunu ifade etti.
     Doğan, Siz kadınların mahallelerde yaptığı çalışmalarla bizlere olan desteğiniz, kent planlamamızda önemli rol oynuyor. Siyasette erkekler ön planda görünüyor ama kadınların siyasi çalışmalarda yer almalarını önemli buluyorum dedi.
     AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ise İzmitteki kadın odaklı çalışmalarından dolayı Doğana teşekkür ederek, siyasette kadının önemini göstermede kararlı olduklarını vurguladı.
    
     Muhabir: Kadir Yıldız
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber İzmit Belediye Başkanı Doğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER