Jandarma Genel Komutanlığının 173. kuruluş yıldönümü

Jandarma Genel Komutanlığının 173. kuruluş yıldönümü - Denizli Valisi Abdülkadir Demir: Jandarma teşkilatı, sorumluluk alanının büyüklüğüne karşın 173 yıllık birikimi ile üstlendiği tüm görevleri başarıyla yerine getirmektedir


DENİZLİ (A.A) - Denizli Valisi Abdülkadir Demir, jandarma teşkilatının, sorumluluk alanının büyüklüğüne karşın 173 yıllık birikimi ile üstlendiği tüm görevleri başarıyla yerine getirdiğini belirtti.
     Demir, Jandarma Genel Komutanlığının 173. kuruluş yıldönümü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada, jandarma teşkilatının, Türk Silahlı Kuvvetlerinin önemli bir parçası ve emniyet teşkilatıyla birlikte iç güvenliğin teminatı, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasındaki en temel unsurlardan olduğuna işaret etti.
     Jandarma teşkilatının, üstlendiği görevi başarıyla yerine getirdiğini ifade eden Demir, şunları kaydetti.
     Jandarma teşkilatı, sorumluluk alanının büyüklüğüne karşın 173 yıllık birikimi ile üstlendiği tüm görevleri başarıyla yerine getirmektedir. Köklü bir geçmişe, ülke sathına yayılmış teşkilat ve kadro ağına sahip jandarma teşkilatı, teknolojik gelişmeler ışığında gücünü ve harekat yeteneğini artırmakta, özverili çalışmalarıyla tüm yurtta olduğu gibi ilimizde de güven unsurunun yapılanmasında çok ciddi çalışmalara imza atmaktadır. Özellikle son dönemlerde günümüz gençliğini hedef alan organize suç örgütlerine yönelik operasyonlarla, Denizli halkının yalnızca bugünü için değil, geleceği için de güven vermektedir. Jandarma teşkilatının, Atatürk ilkelerine bağlı, hukukun üstünlüğü ve insan haklarına saygılı, güvenilir, büyük bir vazife aşkı ve sorumluluk anlayışı içerisinde, gerektiğinde canı pahasına ortaya koyduğu cesur, kararlı ve özverili çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber Jandarma Genel Komutanlığının 173. kuruluş yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER