Jeoloji öğrencileri JMO yönetimiyle tanıştı

Jeoloji öğrencileri JMO yönetimiyle tanıştı


ADANA (A.A) - Jeoloji Mühendisleri Odası (JMO) Adana Şube yöneticileri, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Jeoloji Mühendisliği Bölümünü kazanarak eğitime başlayan birinci sınıf öğrencileriyle tanışma toplantısı düzenledi.
     Odadan yapılan yazılı açıklamaya göre, ÇÜ Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen tanışma toplantısında, ÇÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim üyeleri de hazır bulundu.
     JMO Adana Şube Başkanı Mehmet Tatar, kendisinin de ÇÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü mezunu olduğunu belirterek, odaları hakkında bilgi verdi.
     Odalarının mezun olan herkese ve öğrenci üyeliğine açık olduğunu belirten Tatar, şunları kaydetti:
     Mezun olduktan sonra iş hayatınızda başarılı olmanızda oda ile ilişkileriniz önemli yer tutar. Mesleki olarak bilimsel yenilikleri de yakından takip edebilirsiniz. JMO Adana Şubesi Adana, Hatay, Mersin ve Osmaniye illerini kapsamaktadır. Bu gün yapmış olduğumuz tanışma toplantısı ile sizleri gelecekte bekleyen yaşam mücadelesinde tecrübelerimizden yararlanmanızı bekliyoruz. Ayrıca sizlere öğrenim süresince gerekli olan yayınları temin ederek indirimli almanızı ve kurum stajlarında isteyen her öğrenci arkadaşımıza staj imkanı sağlıyoruz. Sizlerin daha iyi eğitim almanıza katkı amaçlı bilimsel etkinlikler, teknik geziler düzenliyoruz. Elimizden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu yüzden derslerinize daha iyi çalışmanızı, çevrenizden daha çok yararlanmanızı istiyoruz.
     Etkinlikte ÇÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Osman Parlak da bölümleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: İsmihan Özgüven
<< Önceki Haber Jeoloji öğrencileri JMO yönetimiyle tanıştı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER