AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş:

AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş: -Birileri seçilme yaşının 18e inmesine itiraz etse de biz gençlerimize, geleceğimize güveniyoruz


SAMSUN (A.A) - AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Birileri seçilme yaşının 18e inmesine itiraz etse de, biz gençlerimize, geleceğimize güveniyoruz dedi.
     Köktaş, Atakum İlçesi AK Parti İlçe Danışma Kurulu Toplantısında yaptığı konuşmada, gençliği siyasete katmayan, gençliğin potansiyelinden faydalanmayan hareketlerin demokratik rekabette bir adım geriden gelmeye mahkum olacaklarını belirtti.
     Millete karşı her zaman doğruları konuştuklarını ve konuşmaya devam edeceklerini ifade eden Köktaş, şunları söyledi:
     Birileri seçilme yaşının 18e inmesine itiraz etse de, muhalefet etse de biz gençlerimize, geleceğimize güveniyoruz. Kadın teşkilatlarımız da aslında gençlerden ve erkeklerden çok daha zor şartlarda görev yapmaktadır. Çünkü onlar hem ev kadını, hem anne, hem de teşkilatçı. Onlarda Ak Partiyle siyasette hak ettikleri yere gelmeye başlamış, ancak bu da henüz yeterli değildir. Kadın haklarına önem vermeyen rejimler, demokrat rejimler olduklarını iddia edemezler. Kadınlarımızın siyasetteki, toplumsal hayattaki yeri, biz erkeklerin yerini daraltmaz bize ancak güç katar.
    
     Muhabir: Anıl Kuru
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Samsun İl Başkanı Köktaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER