Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması

Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması -Astsubay Abdullah Söpçeler, 21 aydır ayrı kaldığı ailesiyle hasret giderirken zamanının büyük bölümünü 5 yaşındaki kızı Melisle geçiriyor (Fotoğraflı - Görüntülü)


KIRKLARELİ (A.A) - Özgün Tiran - Diyarbakırın Lice ilçesinde teröristlerce kaçırılan ve daha sonra serbest bırakılan Astsubay Abdullah Söpçeler, 21 aydır ayrı kaldığı ailesiyle hasret giderirken, zamanının büyük bölümünü 5 yaşındaki kızı Melisle geçiriyor.
     Kırklarelinin Babaeski ilçesine bağlı Büyükmandıra beldesindeki evinin önünde kızı Melisi bisikletle gezdiren ve birlikte oyunlar oynayan Söpçeler, ailesine kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.
     Astsubayın babası Hüseyin Söpçeler, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğluna kavuşmayı, yeniden doğuş olarak tanımladı.
     Yaşananları unutmak istediklerini ifade eden Söpçeler, şunları söyledi:
     613 günün hasretini gidermeye çalışıyoruz. Bu mutluluk cümlelerle anlatılmaz. Bunu yaşamak lazım. Devlet büyüklerimiz bu süre zarfında hep yanımızda oldu. Bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Ayrıca Başbakanımız bizi aradı. Kendilerine teşekkür ediyorum. Geçmişte yaşadığımız bu hüznü, düşmanım dahi olsa yaşamasını arzu etmem. Artık acıyı unutacağız. Mutlulukla yaşamımızı sürdüreceğiz.
     Anne Hazel Söpçeler de evlerinde bayram havası yaşandığını anlatarak, Oğluma kavuştum, çok mutluyum. Eş, dost, akrabalarımla bu mutluluğumu paylaşıyorum. Torunum Melis, babasına kavuştu. Allaha binlerce kez şükrediyorum dedi.
    
     -Sanki rüyadayım-
    
     Astsubayın kız kardeşi Ayşegül Söpçeler de kötü günler geçirdiklerini belirterek, şöyle konuştu:
     Üstümüzü kara bulutlar kaplamıştı. Yediğimizi, içtiğimizi uyuduğumuzu bilmiyorduk. Kötü günler bitti. Ağabeyime kavuştum. Çok mutluyuz, artık rahata uyuyabiliyoruz. Sanki rüyadayım. Halen yanımızda olduğuna inanamıyorum. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın.
    
     Yayıncı: Berin Alpaslan Gökçe
<< Önceki Haber Kaçırılan kamu görevlilerinin serbest bırakılması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER