Kadir Gecesi

Kadir Gecesi -AK Parti İl Başkanı Uzaktaş ve MHP İl Başkanı Yalçın, kutlama mesajı yayımladı


ISPARTA (A.A) - Kadir Gecesi dolaysıyla AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş ve MHP İl Başkanı İsa Yalçın kutlama mesajı yayımladı.
     AK Parti İl Başkanı Nuri Uzaktaş, mesajında, Kuran-ı Kerimde Bin aydan daha hayırlı olarak bildirilen Kadir Gecesine ulaşmanın coşku ve heyecanını yaşadıklarını ifade etti.
     Kadir Gecesinin alemlere rahmet olarak gönderilen Kuran-ı Kerimin yeryüzüne indirildiği gün olması bakımından kutsal bir öneme sahip olduğunu belirten Uzaktaş, şunları kaydetti:
     Bu mübarek gecenin hepimizin kalplerine, gönül dünyalarımıza ışık saçmasını, neşe ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bu gece aynı zamanda esenlik ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dua ve tövbelerin kabul edildiği bir kutlu gecedir. Bizler, hayatımızın çok hızlı seyreden akışı içinde böylesi müstesna geceleri kendimizi yenileme fırsatı olarak değerlendirmeliyiz.
     MHP İl Başkanı İsa Yalçın ise mesajında Kadir Gecesinin bütün insanları kucaklayan bir gece olduğunu kaydetti.
     Kuranı Kerimin Kadir Gecesinde indirildiğini dile getiren Yalçın, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Kadir Gecesi yüce Allaha iç dünyamızı açıp, yardım ve mağfiret dileyeceğimiz, yaptıklarımızın muhasebesini yapacağımız bir gece. Bu gece yapacağımız bütün duaların kabulünü, Türk-İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini Cenabı Allahtan niyaz ediyorum.
    
     Muhabir: Durmuş Genç
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER