Kadirlide 2. Kent Çalıştayı düzenlenecek

Kadirlide 2. Kent Çalıştayı düzenlenecek


OSMANİYE (A.A) - Kadirlinin düşman işgalinden kurtuluşunun 93üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında 2. Kent Çalıştayı düzenlenecek.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan, yaptığı yazılı açıklamada, kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde 23-24 Şubat tarihleri arasında Dr. Hüseyin Kabasakal Parkındaki Çocuk Tiyatro Salonunda Kadirlinin sosyal, kültürel ve ekonomisiyle ilgili bilgi alışverişinde bulunulacak olan kent çalıştayı düzenleneceğini söyledi.
     Tarhan, çağdaş bir kentin oluşturulmasında çok önemli bir yere sahip olan çalıştayın ikincisine katkıda bulunmak isteyen tüm Kadirlileri davet ederek, şunları kaydetti:
     İnsanların sosyal, kültürel ve ekonomik yönden gelişmiş bir şehirde yaşamaları, mutluluğu sağlayan en önemli unsurlardandır. Bu anlayışla Kadirlimizi her yönüyle çağdaş bir kent haline getirmeye amaçlamaktayız. Cumartesi ve Pazar günü akademisyenlerin vereceği bilgilerle katılımcılara, önerileri ile yol haritamızı çizmemizde bizlere ışık tutacağına inanıyoruz.
     Çalıştayda, ilçenin ulaşım, kentsel yenileme ve dönüşüm, mimarlık ve özgün mimari yaklaşımlar, çevre koruma ve peyzaj düzenlemeleri konularının görüşüleceği, uzmanlarca çözüm önerileri sunulacağı ve şehrin kentsel gelişiminde gelecek için çok önemli kararların alınacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Anıl Bağrık
<< Önceki Haber Kadirlide 2. Kent Çalıştayı düzenlenecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER