Kadirlide Türk Dünyası Şenlikleri yapılacak

Kadirlide Türk Dünyası Şenlikleri yapılacak


OSMANİYE (A.A) - Kadirlide, Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Türk Dünyası Şenlikleri düzenlenecek.
     Belediye Başkanı Ömer Tarhan, yaptığı yazılı açıklamada, sosyal ve kültürel konularda başarılı projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Kadirlide ilk defa birbirinden değerli Türk ülkesi sanatçılarının katılımıyla Türk Dünyası Şenlikleri düzenleyeceklerini söyledi.
     Uluslararası Sanayi, Ticaret, Kültür, Sanat ve Dayanışma Derneğinin desteğiyle Türk Dünyası Şenliklerini yapmak için hazırlıklara başladıklarını ve Kadirlinin adını Türk devletlerinde en güzel şekilde duyurmayı planladıklarını ifade eden Tarhan, Türk Dünyası devletleri ile aramızdaki bağların arttırılması amacıyla 28 ile 29 Ekim tarihlerinde ücretsiz olarak düzenleyeceğimiz şenliklere tüm Kadirli halkı davetlidir. Unutulmayacağını düşündüğümüz şenliğimizde, Allah izin verirse birbirinden güzel çeşitli etkinlikler ve sürpriz sanatçılar bulunacak dedi.
     Pazar ve Pazartesi günü Öğretmenevi önündeki alanda akşam saat 19.00da düzenlenecek şenliklere, Türk ülkelerinden Lenmar Abdullaev, Aliye Yakubova, Ömer Koparan, Anna-Mariya Opanasyuk gibi sanatçıların katılacağı ve şenliklerde çeşitli gösterilerin yer alacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Menderes Özat / Mutlu Bozdağ
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Kadirlide Türk Dünyası Şenlikleri yapılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER