Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Bingölde:

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Bingölde: Bayramın barışa, huzura, esenliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum


BİNGÖL (A.A) - Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bayramın barışa, huzura, esenliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum dedi.
     Bingölde bulunan Bakan Yılmaz, Bingöl Polisevindeki bayramlaşma töreninde Vali Mustafa Hakan Güvençer, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Orhan Gündüz, AK Parti Bingöl Milletvekilli Eşref Taş, Belediye Başkanı Atalay ve Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Gıyasettin Baydaş, resmi kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bayramlaştı.
     Burada gazetecilere açıklama yapan Yılmaz, bayramın barışa ve huzura vesile olmasını isteyerek, Ramazan ayını Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde geçirdim. Bütün İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Bayramın barışa, huzura, esenliğe, kardeşliğe ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum. Bu vesile ile hastalara, yaşlılara, çocuklara çok daha fazla ilgi göstereceğimiz günler olmasını temenni ediyorum diye konuştu.
     Bingöl Devlet Hastanesine geçerek burada tedavi olan hastaların bayramını da kutlayan Bakan Yılmaz, hastalara kolonya ve havlu hediye etti.
     Yılmaz, ardından sırayla Bingöl Belediye Başkanlığı, Bingöl Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek çalışanlarla bayramlaştı.
     Bakan Yılmaz temasları sırasında karşılaştığı çocuklara bayram harçlığı da dağıttı.
    
     Muhabir: Abdullah Çelik / Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Bingölde: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER