Karabükte girişimcilik eğitimleri verilecek

Karabükte girişimcilik eğitimleri verilecek


KARABÜK (A.A) - Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) bünyesinde, KOSGEB Karabük Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi verileceği bildirildi.
     KTSOnun yazılı açıklamasında, 2 grup halinde 30ar kişilik girişimcilik eğitimlerinin verileceğini ve bu eğitimler için başvuruların oda sekreterliğine 18 Şubat 3013 tarihine kadar şahsen yapılacağı belirtildi.
     Eğitim programında yeni iş yeri kuracak kişilere, 60 saatlik eğitim programı sonunda sertifika verileceğinin ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Eğitimlerimizde 30 kişilik grup kadın girişimcilere diğer 30 kişilik grup ise mevcut iş yeri sahibi sigortalı olarak çalışanlar ve istihdama üretime katkı sağlayacak projeleri olan kişilere açık olacaktır. Eğitim sonunda sertifikalarını alan girişimciler yeni bir iş yeri kurdukları takdirde KOSGEBin yeni girişimcilik desteğinden faydalanma hakkına sahip olacaklardır. Destek üst limiti 100 bin liradır. Yeni bir iş yeri kurmak, ekonomiye ve istihdama katkı sağlamak, iş fikirlerini hayata geçirmek isteyenleri odamızın girişimcilik eğitimlerine davet ediyoruz.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Karabükte girişimcilik eğitimleri verilecek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER