Karabükteki yangın

Karabükteki yangın -Karabük Valisi Küçük: -Yangında herhangi bir can kaybı yok. Evi yanan 6 aileye her türlü yardımı yaptık, mağdur edilmeyecekler


KARABÜK (A.A) - Karabük Valisi İzzettin Küçük, Eflani ilçesine bağlı Bakırcılar köyünde çıkan yangına ilişkin, Yangında herhangi bir can kaybı yok. Evi yanan 6 aileye her türlü yardımı yaptık, mağdur edilmeyecekler dedi.
     Küçük, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bakırcılar köyünde çıkan yangına ivedi bir şekilde müdahale edildiğini ve kısa sürede de çevre il ve ilçelerden gelen yardımla söndürüldüğünü söyledi.
     Köyde şu anda ekiplerin soğutma çalışmaları yaptığını vurgulayan Küçük, Çok uç noktada bir köyümüz olmasına rağmen kısa sürede itfaiye ekipleri olay yerine ulaşarak yangına müdahale etmiştir. Yangında 6 ev, bir cami ve lojmanı yandı. Ben de köye giderek çalışmaları yakından izledim. Çok kuvvetli bir rüzgar olmasına karşın yangın daha çok büyümeden söndürülmüştür. Yangında herhangi bir can kaybı yok. Evi yanan 6 aileye her türlü yardımı yaptık, mağdur edilmeyecekler diye konuştu.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Karabükteki yangın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER