Karabük Afet deposu inşaatı

Karabük Afet deposu inşaatı


KARABÜK (A.A) - Türk Kızılayı Karabük Şube Başkanı Mehmet Ulukaya, Karabük Afet Deposunun 2013 yılında tamamlanacağını bildirdi.
     Ulukaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yapımı devam eden Hamzalar Köyü yakınlarındaki deponun Karabük, Zonguldak, Kastamonu, Bartın ve Sinop illerine hizmet vereceğini söyledi.
     Deponun 900 metrekare kapalı alana sahip olduğunu belirten Ulukaya, idari bölümün ardından depo bölümü de tamamlandığında açılışının yapılacağını belirtti.
     Ulukaya, Karadeniz bölgesinde bulunan iki afet deposundan birinin Düzcede diğerinin Trabzonda olduğunu hatırlatarak, şöyle konuştu:
     Bu iki il, bu bölgeye uzak. Düzcede bulunan afet deposundan faydalanıyoruz. Afet deposu tamamlandığı zaman, afet bölgesine yardımlarımızı hızlı bir şekilde ulaştırma imkanına kavuşacağız. Her türlü afetlere karşı 24 saat hazırız. Depo bölgemiz için büyük bir kazanımdır. Her türlü afet zamanlarında gereksinim olan malzemelerimizi muhafaza edebileceğimiz bir yerimiz olacak diye konuştu.
     Ulukaya, Türk Kızılayının her zaman görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışan bir kurum olduğunu sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Faik Erez/Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber Karabük Afet deposu inşaatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER