Karabük Belediye Başkanı Vergili:

Karabük Belediye Başkanı Vergili: -Karabük ve Safranbolu içme suyu arıtma tesisi test aşamasındadır, haziran ayında hizmete alınacaktır


KARABÜK (A.A) - Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük ve Safranbolu içme suyu arıtma tesisi test aşamasındadır, haziran ayında hizmete alınacaktır dedi.
     Vergili, Karabük ve Safranbolu içme suyu arıtma tesisi alanında yaptığı incelemelerin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, tesiste uygulanacak sistemlerin son teknoloji ürünü olduğunu söyledi.
     Karabük ve Safranbolu içme suyu artıma tesisi test aşamasındadır, haziran ayında hizmete alınacaktır diyen Vergili, şöyle devam etti:
     Fabrika yatırımı gibi olan ve içerisinde binlerce metre boru ile kablo olan bir tesis. Otomasyonu bile son sistem olan bir tesis. Böyle bir tesisten Karabük ve Safranbolu halkı faydalanacak. Biraz sabır gerekiyordu. Şuana kadar herkes gerekli sabrı gösterdi. Biz de gerekli sabrı gösteriyoruz ve biraz daha tahammül etmek gerekiyor. Çünkü en iyi ve en mükemmel bir şekilde bitsin. Acele edilmeden ve ileride sorunları olmayacak bir şekilde tesis ortaya çıksın. İnşallah Karabük bundan sonra su problemini bitirmiş olacak. Biz de şehir şebekesi ve hatlarımızı bu sisteme hazırladık. 1 ay sonra bu suyu en mükemmel şekilde kullanmış olacağız. Şişe suyu kalitesinde su kullanan vilayetlerden biri Karabük olacak.
     (AOL-NAR)
<< Önceki Haber Karabük Belediye Başkanı Vergili: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER