Karabüklüler Vakfı Mütevelli Heyeti Genel Kurul

Karabüklüler Vakfı Mütevelli Heyeti Genel Kurul Toplantısı


KARABÜK (A.A) - Ankara Karabüklüler Vakfı Mütevelli Heyeti Genel Kurul Toplantısı yapıldı.
     Karabük Üniversitesi (KBÜ) Senato Toplantı Odasında gerçekleştirilen toplantıda konuşan Mütevelli Heyeti Başkanı AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, ilk toplantılarının Karabük Üniversitesi bünyesinde yapılmasının vakıf ile üniversite arasındaki işbirliğinin başladığının bir göstergesi olduğunu söyledi.
     Mütevelli heyetinin daha yeni oluşturulduğunu, 6 ay gibi çok kısa bir süre olmasına rağmen çok hızlı bir teşkilatlanma süresi geçirdiklerini belirten Şahin, şöyle konuştu:
     Ankarada vakfımıza ait binamızda hizmet vermeye başladık. Karabük Üniversitesi ile her türlü ilişkimizi bu bağlamda daha da ileri götürmek istiyoruz. 2007 yılında kurulan üniversitelerin içerisinde en hızlı gelişen üniversitenin Karabük Üniversitesi olduğunu yakinen bilenlerdenim. Bunu zaten herkes teyit etmektedir. Bunda rektörümüzün büyük katkıları bulunmaktadır. Üniversitemizin fiziki mekanlara kavuşmasında KARDEMİRin de katkısının olduğunu görüyoruz.
     Karabük Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, KBÜ Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) Yönetim Kurulu Başkanı Mutullah Yolbulan ile vakfın mütevelli heyeti ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantı, daha sonra basına kapalı devam etti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Karabüklüler Vakfı Mütevelli Heyeti Genel Kurul Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER