Karacaören köyü muhtarından İl Genel Meclis

Karacaören köyü muhtarından İl Genel Meclis Başkanı Arıya plaket


ANTALYA (A.A) - Kumluca ilçesine bağlı Karacaören köyü muhtarı Özcan Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arıya plaket verdi.
     Alakır Çayında yapılması planlanan 6 adet hidroelektrik santrali (HES) için Antalya İdare Mahkemesi, bir kısmı için yürütmeyi durdurma, bir kısmı için de iptal kararı verildi. Bu nedenle Karacaören Doğa, Kültür, Turizm Tanıtma ve Dayanışma Derneğinin başlattığı hukuk mücadelesinde çevre ve doğaya verdiği desteğinden dolayı, Antalya İl Genel Meclis Başkanı Cavit Arıya, Karacaören köyü muhtarı Özcan Öztürk ve Alakır Doğa ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Başar tarafından plaket verildi.
     Cavit Arı, denize yaklaşık 70 kilometre mesafede bulunan Alakır Vadisinde kurulacak HESler nedeniyle Toros Dağlarının can damarlarından biri olan Alakır Nehri ve yeşil doğanın yok edileceğini iddia ederek, Bizlerin bu doğa katliamına seyirci kalmamız beklenemez. Bizlerin görevi, köylerimize sahip çıkmak ve köylünün yanında olmaktır dedi.
     Alakır Doğa ve Kültür Derneğine verdiği destek ve katkılarından dolayı Arıya teşekkür eden muhtar Özcan Öztürk ve Alakır Derneği Başkanı Mehmet Başar, Meclis Başkanımız Cavit Arı her zaman yanımızda bulunmuş ve desteklerini bizlerden esirgememiştir. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederiz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Yunus İçen
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Karacaören köyü muhtarından İl Genel Meclis Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER