Karadeniz ve Kafkasya Uluslararası İş

Karadeniz ve Kafkasya Uluslararası İş Adamları Birliği Kurucusu Coşkunerden iş adamlarına Rusya uyarısı


SAMSUN (A.A) - Karadeniz ve Kafkasya Uluslararası İş Adamları Birliği Kurucusu Mehmet Ali Coşkuner, Rusyadaki iş fırsatlarının kaçırılmaması konusunda iş adamlarını uyardı.
     Coşkuner, yaptığı yazılı açıklamada, yeni iş fırsatlarının yakalanabileceği Rusyanın Sochi şehrinde düzenlenecek Uluslararası Yatırım Forumu hakkında bilgi verdi.
     Rusya Federasyonunun himayesinde Krasnodar Bölgesi Valiliği tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Sochi Uluslararası Yatırım Forumunun bu yıl 20-23 Eylül tarihlerinde düzenleneceğini aktaran Coşkuner, şunları kaydetti:
     Bu foruma her yıl 500ün üstünde Rus ve yabancı yatırımcı tanıtım standı açmakta. Ayrıca etkinliğe federal ve bölgesel üst düzey yöneticiler katılmakta. Bu yılki etkinlikler iş çevrelerine yeni iş bağlantıları kurma fırsatı vereceği gibi bölgesel yatırım projeleri ile ekonomik büyümeyi sağlayan etkili çalışmalar da yapılacak. Bu nedenle foruma Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin de katılacak. Türk iş adamları için, özellikle Karadenizdeki iş adamları için önemli bir fırsat. Samsun bundan faydalanabilir. Şimdiden ön hazırlık yapılarak bu foruma katılınabilir. Bu foruma katılmak için www.forumkuban.ru adresinden Rusça veya www.forumkuban.com adresinden İngilizce detaylı bilgi alınabilir.
    
     Muhabir: Fatma Kalay
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Karadeniz ve Kafkasya Uluslararası İş Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER