Karahasan, yapılacak mekanik kayak merkezini inceledi

Karahasan, yapılacak mekanik kayak merkezini inceledi


KASTAMONU (A.A) - İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahir Zafer Karahasan, yapılacak Ilgaz Dağı Yurdum Tepe mekanik kayak merkezinde incelemelerde bulundu.
     İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamada, Genel Sekreter Karahasan, ulaşımda 15 kilometrelik yolun kazı dolgu işlerini üstlendiklerini belirtti.
     Karahasan, İl Özel İdaresi olarak Yurdum Tepesi Mekanik Tesisinin servis yollarını, içme suyu ve kanalizasyon işleri ile yapıların projesini yaptıklarını ifade etti.
     Tesisin tamamlanmasıyla bütün vatandaşların, Kastamonu, Tosya, İhsangazi ve Çankırı köylerini bir arada keyifle izleyebileceklerini ifade eden Karahasan, şunları kaydetti:
     Kayakçıların gözdesi ve kış sporları müsabakalarının yapıldığı bir spor merkezi haline gelecek. Sadece kış ve kayak sporu olarak değil, görsel zenginliği, bitki ve hayvan varlığı ile dört mevsim üniversitelerimizin, bilim insanları ile tüm sporcularımız için müthiş bir kamp, dinlenme ve araştırma istasyonu olacaktır. 2013 yılı kışı başından itibaren tesis bittiğinde herkes bu huzur dolu zirveye çıkabilecek.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Karahasan, yapılacak mekanik kayak merkezini inceledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER