Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği,

Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği, Karapınarda ziyaretlerde bulundu


KONYA (A.A) - Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdülkadir Gök, Karapınar Belediye Başkanını Mehmet Mugayıtoğlunu ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Abdulkadir Gök, Herkes Onu Okuyor projelerini il dışına da taşıyarak ulusal bir nitelik kazandırdıklarını söyledi.
     Projenin İl Müftülüğü ile ortaklaşa düzenlendiğini söyleyen Gök, Projeye 51 ilden başvuru oldu. Geçen yıl üniversite ve cezaevi ile birlikte 19 bin kişi Peygamber Efendimizin hayatını okudu. Bu yıl 50 bin kişinin Peygamber Efendimizin hayatını okuması hedefleniyor. Peygamber Efendimizin hayatını okuyan ve yarışmaya giren yetişkin kategorisinin birincisine araba; ikinci, üçüncü ve dördüncüsüne umre ve sınavda başarılı olan 571 kişiye hediye verilmesi planlıyor dedi.
     Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ise projenin sosyal sorumluk açısından önemine değindi ve emeği geçen herkese teşekkür etti.
     Karapınar Belediyesine ve Karapınar ilçe Müftülüğüne projeye katkılarından dolayı teşekkür eden Gök, proje hakkında sınava girenlere birer Kuran-ı Kerim verileceğini ifade etti.
    
     Muhabir: Mithat Korkusuz
     Yayıncı: Murat Aslan
<< Önceki Haber Karaman Eğitim Gönüllüleri Derneği, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER