Karatay belediyesinin 5 okula 5 spor

Karatay belediyesinin 5 okula 5 spor salonu projesi


KONYA (A.A) - Karatay Belediyesinin 5 okula yapılacak olan 5 kapalı spor salonunun toplu temel atma töreni Cemil Keleşoğlu Anadolu Lisesinde gerçekleştirdi.
     Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, törende yaptığı konuşmada, 17 askerin şehit olduğu helikopter kazasında hayatını kaybedenlere rahmet; geride kalan ailelerine baş sağlığı diledi.
     Hançerli, yaşanan acılara rağmen ülkenin kalkınması için yatırımlara aralıksız devam edilmesi gerektiğini belirtti.
     Eğitim ile ilgili projelerde spor yatırımlarının ağırlıklı olduğunu dile getiren Başkan Hançerli, Cemil Keleşoğlu Anadolu Lisesinin bahçesinin geçtiğimiz yıllarda Karatay Belediyesi tarafından genişletildiğini; geniş bir alana sahip olan bahçenin bu sayede spor salonu yapımına uygun hale geldiğini vurguladı.
     Başkan Hançerli Keçeciler Mahallesinde hizmete açılan Karatay İmam Hatip Lisesi ve Orta Okulunu, 3 anaokulu projesinin temel atma törenini, temelleri atılan 5 adet kapalı spor salonunu ve Sarıyakup Mahallesinde temelleri atılacak olan 24 derslikli ilkokulu hatırlatarak; 2012 yılı içerisinde eğitim yatırımlarının yaklaşık maliyetinin 15 milyon 250 bin lira olduğunu dile getirdi.
     Başkan Hançerli, yapılan yatırımların ve projelerin kurumlar arası dayanışmanın sonucu olduğunu belirterek, gençlerin iyi yetişmesi için gerekli yatırımların devam edeceğini bildirdi.
     Konuşmaların ardından İl Müftü Yardımcısı İbrahim Çayırın yaptığı dua eşliğinde protokolün temeli törenle atıldı.
    
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber Karatay belediyesinin 5 okula 5 spor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER