Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak:

Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak: -Hem kupa hem de lig maçı için gittiğimiz Gaziantepten istediklerimizi alarak dönmek istiyoruz


KARABÜK (A.A) - Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Ziya Alak, Hem kupa hem de lig maçı için gittiğimiz Gaziantepten istediklerimizi alarak dönmek istiyoruz dedi.
     Alak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda yarın Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve hafta sonu yine deplasmanda Spor Toto Süper Ligde Gaziantepspor ile karşılaşacaklarını her iki maçın da kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
     Oynadıkları son iki maçtan alınan kötü sonuçlara kimsenin aldanmaması gerektiğini vurgulayan Alak, Kardemir Karabükspor bu ligde her takımı yenecek güce sahiptir. Bunu şimdiye kadar defalarca kanıtlamıştır. Bu geçici bir durumdur. Hak ettiği yerde en kısa süre içinde olacaktır. Takımda teknik direktör değişikliği ile iyi bir hava yakalanmıştır. Şimdi zor bir haftadayız. Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Spor Toto Süper Ligde Gaziantepspor ile karşılaşacağız. Hem kupa hem de lig maçı için gittiğimiz Gaziantepten istediklerimizi alarak dönmek istiyoruz diye konuştu.
     Alak, Gaziantepte olan takımın hazırlıklarına devam ettiğini kaydetti.
    
     Muhabir: Ahmet Özler
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Kardemir Karabükspor Basın Sözcüsü Alak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER