Kars Valisi Tepeden yeni yıl mesajı

Kars Valisi Tepeden yeni yıl mesajı


KARS (A.A) - Kars Valisi Eyüp Tepe, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
     Tepe, mesajında 2012 yılının acısıyla, tatlısıyla, sevinciyle ve üzüntüsüyle geride kaldığını belirterek, yeni bir yıla girmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
     Geçmişte yaşananların iyi değerlendirilmesi, akıl ve vicdan süzgecinden iyi geçirilmesi ve yaşananların muhasebesinin iyi yapılması gerektiğini belirten Tepe, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     Yeni yıla huzurla, umutla, güvenle ve heyecanla adım atmalıyız. Yeni bir yıl bireyler için olduğu kadar, ülkeler için de farklı anlamlar taşır. Türkiye Cumhuriyeti devletimiz, kuruluşundan bugüne dünyanın saygın, onurlu, güvenilir ve gelişmiş üyelerinden birisi olma yolunda önemli aşama kaydetmiştir ve kaydetmeye de devam edecektir. Dünyanın ve içinde bulunduğu coğrafyanın her alanında saygın, güçlü ve lider ülkesi olabilmek amacıyla tüm imkanlarımız seferber edilmektedir.
     2012 yılında Karsın gelişmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışmalarını yürüttüklerini kaydeden Tepe, Karslı hemşehrilerimin yeni yılını en iyi dileklerimle kutlar, devletimize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ederim ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Zekeriya Kaya
<< Önceki Haber Kars Valisi Tepeden yeni yıl mesajı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER