Karşıyakada teknik direktör arayışları

Karşıyakada teknik direktör arayışları -Yeşil-kırmızılı yönetim, Yücel İldiz ile görüştü


İZMİR (A.A) - Teknik direktör arayışlarını sürdüren Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Karşıyakada yönetim, dün gerçekleşen Tugay Kerimoğlunun görüşmesinin ardından Yücel İldiz ile bir araya geldi.
     Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Cihan Büyükoral, teknik direktör arayışının yarın sona erebileceğini belirterek, Tugay Kerimoğlu ve Yücel İldiz ile yarın tekrar bir görüşme yapacaklarını bildirdi.
     Karşıyaka yöneticileri ve transfer komitesi, Selçuk Yaşar Tesislerinde Yücel İldiz ile görüştü. Görüşme sonrası Karşıyaka Sportif Direktörü Hüseyin Hamamcı ile gazetecilere açıklama yapan İldiz, Karşıyakanın hedefleri büyük bir kulüp olduğunu söyledi.
     Görüşmenin olumlu geçtiğini, yarın yeniden bir araya geleceklerini ifade eden İldiz, Yarın ki görüşmelerde tablolara bakıp ona göre bir karar vereceğiz dedi.
     Cihan Büyükoral ise, teknik direktör arayışları çerçevesinde dün Tugay Kerimoğlu ile bir araya geldiklerini anımsatarak, şunları söyledi:
     Teknik direktör arayışımız yarın sona erebilir. Her iki teknik direktör de Karşıyakaya sıcak bakıyor ve görüşmelerimiz olumlu geçti. Karşıyaka gibi büyük bir kulübe, kimsenin hayır dediği yok. Biz de iki teknik direktöre de sıcak bakıyoruz. Yarın tekrar bir görüşme yapacağız. İki teknik direktörden biriyle yüzde 80 ihtimalle anlaşacağız.
     İlk görüşmeler sonunda iki teknik direktöre de eşit uzaklıkta olduklarını dile getiren Büyükoral, şunları kaydetti:
     Teknik direktörlerle ön görüşmeler yapıldı ve tekliflerini ortaya koldular. Bizim B, C planlarımız da var. Hocaların ve kulübümüzün hedefleri var. Bizim hedefimiz genç bir kadro ile mücadele etmek. Teknik direktör adaylarına bunu anlattık. Play-off maçlarına kalmak ve buradan çıkmak istiyoruz.
    
     Muhabir: Medat Şenay / Ufuk Kırabalı
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Karşıyakada teknik direktör arayışları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER