Kastamonudaki sahte reçete davası

Kastamonudaki sahte reçete davası -Taşköprü ilçesinde hazırladıkları sahte reçetelerle SGKyı 35 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla yargılanan eczacı ve kız kardeşi, 5er yıl 3er ay hapis ve 70er bin lira para cezasına çarptırıldı


KASTAMONU (A.A) - Kastamonunun Taşköprü ilçesinde hazırladıkları sahte reçetelerle SGKyı 35 bin lira dolandırdıkları iddiasıyla yargılanan eczacı ve kız kardeşi 5er yıl 3er ay hapis ve 70er bin lira para cezasına çarptırıldı.
     Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuksuz sanıklar Feray A. (30) ile Feyza G. (35) ve sanıkların avukatları katıldı.
     Mahkeme heyeti, sanıkların nitelikli dolandırıcılık ve resmi belgede sahtecilik suçlarından 5er yıl 3er ay hapis ve 70 bin 337şer lira para cezasına çarptırılmasına karar verdi.
     Taşköprü ilçesinde eczacılık yapan Feyza G, 2005 yılında Taşköprü Devlet Hastanesinde çalışan kız kardeşi Feray A. aracılığıyla düzenlediği sahte reçetelere doktor kaşesi bastırarak, SGKyı 35 bin 198 lira dolandırdığı iddiasıyla yargılanıyordu.
    
     Muhabir: Özkan Beyer/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Kastamonudaki sahte reçete davası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER