Kastamonu 2. Ahşap Fuarı

Kastamonu 2. Ahşap Fuarı -Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, 2. Ahşap Fuarına katılan 42 firma yöneticisine katılım belgesi verdi


KASTAMONU (A.A) - Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, 2. Ahşap Fuarına katılan 42 firma yöneticisine katılım belgesi verdi.
     Kuzeykentte bir restoranda düzenlenen törene, Kastamonu Vali Yardımcısı Ömer Faruk Ateş, El Sanatları Eğitim Merkezi Müdürü Sinan Çelebican, Ağaç İşleri Odası Başkanı Ergün Can ve 42 firma yöneticisi atıldı.
     Törende Kastamonu Ahşap Fuarının ikinci sınavından geçtiğini belirten Vali Bektaş, fuar sayesinde Kastamonunun dolu dolu günler yaşadığını ifade ederek şöyle konuştu:
     Fuarı sürecini alnımızın akıyla tamamladığımızı düşünüyorum. Böyle bir fuar yeri yapmamız güzel oldu. Kastamonu güzel bir fuar yeri kazanmış oldu. Arkadaşlarımız bu fuar alanını bu şekle getirmek için çok çalıştılar. Fuarcılık zor bir iştir. Fuar yapmak zor bir iştir. 2. fuara başlama tereddütlerimize rağmen, bizim böyle bir şansımız var. Biz bu şansı değerlendirmek istiyoruz. Özellikle bu sektörde çalışanların çok iyi destek olmaları gerekiyor. Doğrusu, sizler öncüsünüz. Öncülük zor iştir. Öncüler daha ağır bedel öderler, daha çok sıkıntı yaşar. Eğer başarabilirsek bu zahmetlere değer diye düşünüyorum
     Bektaş, konuşmasının ardından firma yöneticilerine katılım belgesi verdi.
    
     Muhabir: Özkan Beyer/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Kastamonu 2. Ahşap Fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER