Kayseri Bahçeşehir Koleji açıldı

Kayseri Bahçeşehir Koleji açıldı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Bahçeşehir Koleji, düzenlenen törenle açıldı.
     Törene, Vali Yardımcısı İbrahim Halil Çomaktekin, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen, Bahçeşehir Koleji ve Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir Koleji Üst Yöneticisi (CEO) Hakan Koçoğlu, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Behçet Yavuz ve Kayseri Bahçeşehir Koleji Kurucu Temsilcisi Olcay Topraklı katıldı.
     Enver Yücel, açılışta yaptığı konuşmada, Türkiyenin ve dünyanın geleceğine yön verecek bilim insanlarını, liderlerini ve sanatçılarını yetiştirmek için yola çıktıklarını belirterek, Bu amaçla eğitime yatırım yapıyor, eğitim kalitemizi ülke geneline yaymak için çalışıyoruz dedi.
     Türkiyenin 7 bölgesinde de okulları olduğunu vurgulayan Yücel, şunları kaydetti:
     Türkiyeyi kucaklayan, yerel ve kültürel değerleri önemseyen aynı zamanda evrensel bakış açısıyla global dünya vatandaşları yetiştirmeyi hedefleyen bir eğitim grubuyuz. Bu yıl 65 milyon dolarlık yatırımla 7 yeni okul yerleşkesini daha hizmete açıyoruz. Bin 400 kişilik deneyimli akademik kadromuzla 15 bin öğrencimize aynı standart ve kalitede hizmet verecek olmanın gururunu yaşıyoruz. Kayserideki ilk yılımızda sizlerden gördüğümüz yoğun ilgi bizi çok mutlu etti. Kayserideki öğrencilerimiz için de Bahçeşehir Koleji, Türkiyeye ve dünya açılan bir kapı olacak. Türkiyedeki yerleşkelerimizde gerçekleştirdiğimiz Öğrenci Değişim Programı, İsviçre ve Berlin yerleşkelerimiz ile ABD, Kanada ve İngilterede işbirliği içinde olduğumuz okullarla birlikte sunduğumuz Global Eğitim Programları ile öğrencilerimizi geleceğe en donanımlı şekilde hazırlayacağız.
     Yücel, Türkiyenin eğitim sektöründe dünya standartlarına ulaşması için yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, 2015 yılında toplam 150 okulda 90 bin öğrenciye eğitim vermeyi, 2023-te de dünyanın en büyük, başarılı ve saygın eğitim kurumlarından biri olarak 3 kıtada 350 okulda, 250 bin öğrenciye ulaşmayı hedefliyoruz dedi.
     Açılışın ardında davetliler ile öğrenci ve veliler okulu gezdi.
    
     Muhabir: Sercan Küçükşahin
     Yayıncı: Orhan Canbulatel
<< Önceki Haber Kayseri Bahçeşehir Koleji açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER