Kayserisporun Antalya kampı

Kayserisporun Antalya kampı -Sarı-kırmızılılar, yarın Kasımpaşa ile hazırlık maçı yapacak


KAYSERİ (A.A) - Kayserispor, Kasımpaşa ile yarın Antalya kampı kapsamında hazırlık maçı yapacak.
     Spor Toto Süper Ligde ikinci yarı hazırlıkları için 4 Ocakta Antalyada topbaşı yapan sarı-kırmızılılar, kamptaki ilk hazırlık maçında yarın İstanbul temsilcisi Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Maç, Kayserisporun kamp yaptığı Serik ilçesine bağlı Belek beldesindeki bir otelin futbol sahasında saat 16.00da başlayacak.
     Kulüp Basın Sözcüsü Oğuz Ortaköylüoğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kayserisporun ligin ikinci yarısında daha iyi olması için yoğun şekilde çalıştıklarını söyledi.
     Hedeflerinin ligin ikinci devresinin başlangıcına kadar takımı hazır hale getirmek olduğunu dile getiren Ortaköylüoğlu, şöyle konuştu:
     Kamp çalışmalarımız iyi bir şekilde devam ediyor. Takımımızın havası, morali gayet yerinde. Yarın kamptaki ilk hazırlık maçımızı yapacağız. Takımın eksikliklerini görmek açısından hazırlık maçlarına önem veriyoruz. İnanıyoruz ki, hocamız bu tür karşılaşmalarla takımımızı ikinci yarıya iyi bir şekilde hazırlayacaktır. İkinci yarıda taraftarımızın yüzünü güldüren bir takım olmak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz.
     İkinci yarı hazırlıklarını 18. haftada deplasmanda oynayacağı Bursaspor maçına kadar Antalyada sürdürecek olan Kayseri temsilcisi, 12 Ocakta da Gaziantepspor ile hazırlık maçı yapacak.
    
     Muhabir: Mustafa Önal / Mustafa Yıldız
     Yayıncı: Fatih Ferhat Sürmeli
<< Önceki Haber Kayserisporun Antalya kampı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER