KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal:

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal: Bugün mensubu olmaktan gurur duyduğumuz KBÜ, kalitesi ve faaliyetleriyle ülke sınırlarını aşan bir üniversite konumuna gelmiştir


KARABÜK (A.A) - Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Bugün mensubu olmaktan gurur duyduğumuz KBÜ, kalitesi ve faaliyetleriyle ülke sınırlarını aşan bir üniversite konumuna gelmiştir dedi.
     Uysal, gazetecilere yaptığı açıklamada, yarın üniversitelerinin beşinci yılını kutlayacaklarını, Karabükün kültürel değerlerini dünyaya taşıyacak bir bilim yuvası kurmanın heyecanıyla, yorulmak bilmeden büyük bir coşku ve sevgiyle çalışmaktan mutlu olduğunu söyledi.
     Beş yıl içerisinde pek çok güzel çalışmalara ve başarılara Karabük halkıyla birlikte imza attıklarını anlatan Uysal, şöyle konuştu:
     KBÜ, 29 Mayıs 2007 yılında 4 fakülte, 1 yüksekokul ve 2 meslek yüksekokulu ile bünyesinde bulundurduğu 116 akademik personel, 122 idari personel ve 4 bin 685 öğrencisiyle eğitim öğretim ve araştırma faaliyetlerine başladı. Bugün üniversitemiz 12 fakülte, 3 yüksekokul, 4 meslek yüksekokulu, 4 enstitü ve 7 araştırma merkezi ile bünyesinde bulundurduğu 600ü aşan akademik personel, 300 idari personel ve yaklaşık 17 bin 500 öğrenci kapasitesi ile eğitim öğretim ve araştırma faaliyetlerini sürdürmektedir. Bugün mensubu olmaktan gurur duyduğumuz KBÜ, kalitesi ve faaliyetleriyle ülke sınırlarını aşan bir üniversite konumuna gelmiştir.
     (AOL-FER-İU)
<< Önceki Haber KBÜ Rektörü Prof. Dr. Uysal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER