Kemalpaşa Belediyesinde temizlik ihalelerine inceleme

Kemalpaşa Belediyesinde temizlik ihalelerine inceleme


İZMİR (A.A) - Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, belediyenin temizlik ihalelerine ilişkin şikayet nedeniyle savcılık talimatıyla bazı dosyaların polis tarafından alındığını bildirdi.
     Karakayalı, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, İzmir Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin bugün, belediyenin temizlik işlerini yapan Kemalpaşa-Bel İmar Tek. Tur. Tic. Ltd. Ştinin Kemalpaşa Küme Evleri mevkisinde bulunan binasına gelerek, şirketin ticari ilişkilerini içeren dosya ve evrakın bir kısmına el koyduğunu belirtti.
     Belediyenin diğer birimlerinde herhangi bir aramanın gerçekleştirilmediğini bildiren Karakayalı, açıklamada şu ifadelere yer verdi:
     Bizler Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına saygılı, adalete güveni tam olan bireyleriz. Bugüne kadar belediye başkanlığı bünyesinde yasalara aykırı hiçbir faaliyet yürütülmemiş ve tarafımca bu konuda da oldukça hassas davranılmıştır. Aynı hassasiyet belediyemiz çalışanları ve bürokratları tarafından da gösterilmiş ve gösterilmeye devam edecektir.
    
     Muhabir: Ali Korkmaz / Ayten Aydın
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Kemalpaşa Belediyesinde temizlik ihalelerine inceleme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER