Kemerde sivil toplum örgütlerinden teröre tepki

Kemerde sivil toplum örgütlerinden teröre tepki


ANTALYA (A.A) - Kemer Turizmci VE İş Adamları Derneği (KEMİAD) öncülüğünde bir araya gelen sivil toplum kuruluşları, terör olaylarına tepki gösterdi.
     Aralarında TÜKODER, KETOB, ATSO Kemer temsilciliği, esnaf odası ve şoför ve otomobilciler odasının bulunduğu sivil toplum örgütlerinden oluşan Kemer Sivil Toplum Platformu, terör olaylarına ortak tepki gösterdi.
     Platformdan yapılan yazılı açıklamada, Türkiyenin son haftalarda giderek artan terör ve saldırılara maruz kaldığı belirtildi.
     Türkiyenin terörle bir takım dayatmalara maruz bırakılarak bazı karanlık planların içerisinde olmasının istendiği savunulan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:
     Topraklarımızda benzer sinsi ve alçak emeller her zaman olmuş, ne yazık ki olmaya devam edecek gibi gözükmektedir. Bu gerçek maalesef coğrafyamızın hiç de yabancı olmadığı gelişmelerden biridir. Tarihimiz bu konuda sayısız örneklerle doludur. Türkiyeye gömlek biçenler, bazı karanlık projelere malzeme yapanlar ve bu amaçlara hizmet edenler şunu asla unutmasın ki Türk insanı sabırlıdır, metanetlidir ve yaşadığı coğrafya itibarıyla tarihsel yaşanmışlıklara dayanan önemli tecrübelere sahiptir. Terörle amaçlarına ulaşacaklarını sananlar bunların bedelini her zaman olduğu gibi en ağır şekilde ödeyeceklerdir.
    
     Muhabir: Yusuf Karadağ
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kemerde sivil toplum örgütlerinden teröre tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER