Kepezde Karadeniz rüzgarı esti

Kepezde Karadeniz rüzgarı esti


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediyesi Ramazan Şenliklerinde Antalya Karadenizliler Derneği tarafından düzenlenen Karadenizliler Gecesinde Ahmet Ekşioğlu sahne aldı.
     Kepez Hasan Doğan Stadı yanında yapılan Kepez Ramazan Şenliklerinde Antalya Karadeniz Derneğinin düzenlediği gece ile Kepezliler muhteşem bir Ramazan akşamı yaşadı.
     Ahmet Ekşioğlunun Karadeniz yöresine ait türküleri seslendirdiği gecede vatandaşlar horon tepip, kolbastı oynadı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve Kepez Ak Parti İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar da vatandaşlara katıldı.
     Başkan Tütüncü, gecede büyük bir coşku yaşadıklarını belirterek, Kepez Ramazan Şenliklerinde hemşehri derneklerine yer vermeye özen gösterdiklerini, böylece göç yoluyla Antalyaya yerleşen vatandaşlara memleket özlemlerini giderme imkanı sunduklarını söyledi.
     Antalya Vali Yardımcısı Ali Nazım Balcıoğlunun da katıldığı gecede Karadenizliler Dernek Başkanı Halis Ekşioğlu, Başkan Tütüncüye Ramazan Şenliklerinde kendilerine de yer vermesinden dolayı çiçek verdi.
     Tütüncü de Halis Ekşioğluna plaket ve sanatçı Ahmet Ekşioğluna da çiçek vererek teşekkür etti.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Kepezde Karadeniz rüzgarı esti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER