Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, gençlik söyleşine

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, gençlik söyleşine katıldı


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan tütüncü, Gençlik söyleşileri kapsamında Çağlayan Lisesinde öğrencilerle bir araya geldi.
     Tütüncü, Çağlayan Lisesinin Antalyanın köklü ve önemli okullarından biri olduğunu belirterek, gençlerle birlikte olmaktan mutlu olduğunu söyledi.
     Öğrencileri yarınlara iyi bir şekilde hazırlamak noktasında gerekli hassasiyetin gösterilmesi gerektiğini ifade eden Tütüncü, öğrencilere girecekleri üniversite sınavıyla ilgili tavsiyelerde bulundu.
     Tütüncü eskiden lise mezunlarına hürmetle bakıldığını ancak günümüzde iş başvurusu yapanlardan yüksek lisans ve doktora yapıp yapmadığı dahi sorulduğunu dile getirerek, Dört yıllık fakülte mezunu olmanın hiçbir anlamı kalmadı. Türkiyede 180e yakın üniversite var. Neredeyse herkes üniversite mezunu oluyor. Yarın toplumun karşısında düşüncelerinizi, duygularınızı çok iyi ifade edebilmeniz lazım. Bunun için de çok kitap okumanız gerekir dedi.
     Tütüncü, Sizlere iyi şeyler söyleyen insanlara karşı asla kabalık, nezaketsizlik yapmayın. Üzerinde yaşadığımız vatan toprağı, bayrağımız, milletimiz çok önemli değerlerdir. Hayatın neresinde olursanız olun bu değerleri yüceltmeye gayret gösterin. Ülkemizi ve insanlarımızı çok sevin. Böyle yaparsanız, Çanakkale-de canlarını veren 250 binin üzerindeki vatan evladından her birinin sizler üzerindeki haklarını ödemiş olursunuz diye konuştu.
    
     -Kepez Belediyesinin kaldırım ve yol çalışmaları-
    
     Kepez Belediyesinden yapılan açıklamada, Varsak bölgesindeki 8 mahallede 302 bin 501 metre asfalt çalışması yapıldığı, bölgedeki asfaltlama çalışmalarını ihtiyaç olan mahallelerde aralıksız sürdüğü belirtildi.
     Ayanoğlu Mahallesinde parke kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarının devam ettiği ifade edilen açıklamada, mahalleye 6 bin metre uzunluğunda, 1 milyon lira değerinde 10 bin ton sıcak asfalt döküldüğü bildirildi.
     Köprü çalışmalarıyla Kepezdeki mahallelere bağlanan Ulubatlı Hasan ve Selçuklular caddeleri ile Tansu Çiller Caddesinin modern hale getirildiği dile getirilen açıklamada, özellikle engellilerin kaldırımlarda rahat yürümesinin sağlandığı kaydedildi.
     Bölgedeki caddelerde ve bazı ara sokaklarda 6 bin metrekare parke kaldırım döşeme işinin yaz döneminde bitirilmesinin planlandığı anlatıldı.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, gençlik söyleşine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER