Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, öğrencileri bilgilendiriyor

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, öğrencileri bilgilendiriyor


ANTALYA (A.A) - Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 2012-2013 eğitim öğretim döneminde belediye hizmet binasında misafir ettiği öğrencileri, yerel yönetimler konusunda bilgilendiriyor.
     Tütüncü, ilçede eğitim gören öğrencileri belediye hizmet binasında ağırlıyor ve yerel yönetimlerin çalışmaları hakkında bilgi veriyor. Kamu Kuruluşları ve Çalışma Şekli ders konusu kapsamında geçen yıl 4 bine yakın öğrenciye bilgi veren Tütüncü, bu yıl ilk olarak İrenoğulları ve Fikret Haluk Saraçoğulları ortaokul öğrencilerini belediye hizmet binasında ağırladı.
     Hakan Tütüncü, Kepezde sorumlu oldukları 60 mahalle ve 7 köy bulunduğunu, bu yerlerin tümüne hizmet götürmekle yükümlü olduklarını söyledi.
     Belediye hizmet binasında zabıta, halkla ilişkiler, imar, park bahçeler, fen işleri gibi çeşitli müdürlükler yer aldığını anlatan Tütüncü, Kepezli vatandaşların çok daha iyi hizmet alabilmeleri için bu birimlerde projeler üretmek için çalışıldığını ifade etti.
     Öğrencilerden bu yaşlarda büyük hayaller kurmalarını ve hayallerinin peşinde koşmalarını isteyen Tütüncü, Ben bir gün belediye başkanı olacağım dediğimde henüz ortaokul çağlarındaydım. Şimdi bu hayalimi gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çocukluğumun geçtiği bölgede bugün belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Sizler bilmelisiniz ki çok daha iyi şartlarda eğitim alıyorsunuz. Bugün sizler çok daha büyük hayaller kurabilmelisiniz dedi.
     Tütüncü, çocuklara Vehbi Vakkasoğlunun Bir Destandır Çanakkale kitabını hediye etti.
    
     Muhabir: Antalya
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER