KESOB ile TEB arasında düşük faizli

KESOB ile TEB arasında düşük faizli kredi anlaşması


KARS (A.A) - Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında düşük faizli kredi anlaşması imzalandı.
     KESOB Başkanı Adem Burulday, gazetecilere yaptığı açıklamada, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında imzalanan protokol ile Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Müdürlüğüne ve bağlı odalara kayıtlı esnaf ve sanatkarların düşük faizli kredi kullanabileceklerini söyledi.
     Protokol kapsamında Taksitli Ticari Nakit Kredi kullanan esnaf ve sanatkarların geri ödemelerinin 3 ay sonra başlayacağını belirten Burulday, Maksimum kredi vadesi 36 ay, maksimum kredi limiti 500 liradır. Bu krediden faydalanan üyelerimiz İş yerim Güvende Sigortası ile kredi komisyonlarında da indirim elde edebiliyor dedi.
     Burulday, Türk Ekonomi Bankası tarafından esnaf ve sanatkarlara kullandırılan diğer kredide ise 1 yılını doldurmayan yeni üyelerin ilk 6 ayı ödemesiz 36 ay vadeli 50 bin lira, 1 yıldan fazla faaliyet gösteren üyelerin de ilk 12 ayı ödemesiz 60 ay vadeli 150 bin lira kredi kullanabileceklerini söyledi.
    
     Muhabir: Ercüment Daşdelen / Zehra Melek Çat
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber KESOB ile TEB arasında düşük faizli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER