Kimse Yok Mu Derneği, Ramazanda 120

Kimse Yok Mu Derneği, Ramazanda 120 aileye sıcak yemek dağıtacak


ERZURUM (A.A) - Kimse Yok Mu Derneği Erzurum Şubesi Başkanı Yunus Polat, ramazan ayında 120 aileye sıcak yemek dağıtacaklarını bildirdi.
     Polat, dernek binasında yaptığı basın açıklamasında, şubelerine kayıtlı 5 bin 800 ailenin bulunduğunu belirterek, yaptıkları tespitler sonucu ramazanda sıcak yemek dağıtacakları aile sayısını 120 olarak belirlediklerini söyledi.
     Geçen yıl bu sayının 100 olduğunu anımsatan Polat, Ramazan ayı boyunca günlük 120 ailemizin evlerine yemek servisi yapacağız. Dağıtacağımız yemekler hem iftara hem de sahura yetecek kadar. Yemeğimiz 4 çeşit olacak. Bu ailelerimiz dışarıdan hiçbir şekilde yardım alamıyor dedi.
     Şubeye kayıtlı ailelere periyodik yardımlarda bulunduklarını ifade eden Polat, şubeye kayıtlı ailelere her ay yardım yaptıklarını belirterek, sağlık, eğitim, yakacak ve giyim yardımı da yaptıklarını vurguladı.
     Polat, her yol düzenledikleri kermeslerle Erzurumda bulunan 23 Somalili öğrenciye burs, 270 Afgan aileye de çeşitli yardımlarda bulunduklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Yahya Öylek
<< Önceki Haber Kimse Yok Mu Derneği, Ramazanda 120 Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER