Kırıkkale Valisi Güner, SBSde 500 tam

Kırıkkale Valisi Güner, SBSde 500 tam puan alan öğrencileri ödüllendirdi


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkalede Seviye Belirleme Sınavı (SBS) sınavında 500 tam puan alan Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu öğrencileri Kırıkkale Valiliği tarafından ödüllendirildi.
     SBSde Özel Kızılırmak İlköğretim Okulu öğrencilerinden 8. Sınıf SBS puanına göre Mehmet Enes Uysak ve Selin Bulut 500 tam puan alarak Türkiye birincisi, Burak Yeşilyurt ise OYP puanıyla büyük başarı kazandı. Başarılı öğrencileri Milli Eğitim Müdür Yardımcıları İsmail Koşan, Şuayip Bütün Özel Kızılırmak İlköğretim Okul Müdürü Hasan Hüseyin Ertaşla birlikte kabul eden Vali Hakan Yusuf Güner öğrencilere başarı dileğinde bulundu.
     Kırıkkalede Organize Sanayi Bölgesine (OSB) yapılan yatırımlar kadar insana yapılan yatırımlarında önemli olduğuna değinen Vali Güner, şunları söyledi:
     Buradan bir kez daha iş adamlarımızı OSBye yatırıma davet ediyorum. Bildiğiniz gibi altyapıların tamamı yapılmıştır. Yatırımcılarımızı buraya yatırım yapmaya ve parsel almaya davet ediyorum. İki günde biz iş ve işlemlerini gerçekleştirme azmindeyiz. En iyi yatırım sadece OSBye yapılan yatırım değildir. Bunun yanında insana yapılan yatırımda çok önemlidir. Bu gençlerimiz Kırıkkale gençliğini temsil ediyor. Bu çocuklarımız SBSde 500 tam puan alan öğrencilerimiz. Bu çocuklarımızı, ailelerini, öğretmenlerini ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünü tebrik ediyorum. Çünkü tüm okullarımız Milli Eğitim Müdürlüğümüzün genel çerçevesinde hizmet veren okullarımızdır.
    
     Muhabir: Emrah Yaşar
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Kırıkkale Valisi Güner, SBSde 500 tam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER