Kırıkkale Valisi Kolattan eğitim kurumlarını ziyaret

Kırıkkale Valisi Kolattan eğitim kurumlarını ziyaret


KIRIKKALE (A.A) - Kırıkkale Valisi Ali Kolat, kentteki eğitim kurumlarını ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencilerle görüştü.
     Vali Kolat, Evliya Çelebi İlkokulunu ziyaretinde yaptığı konuşmada, Kırıkkalenin eğitim alanında büyük yol kat ettiğini belirterek, elde edilen başarıda öğretmenlerin ve Milli Eğitim camiasının katkısının büyük olduğunu kaydetti.
     Okul yöneticilerinden de bilgi alan Vali Kolat ve beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, daha sonra okul içerisinde bulunan ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından açılan el sanatları kursunu ziyaret ettiler, sınıfları gezerek öğrencilerle bir süre sohbet ettiler.
     Buradan Vilayetler Hizmet Birliği Gülümse Anaokulunu ziyaret eden Vali Kolat ve eşi İlksen Kolat, eğitim alan öğrencilerle sohbet ederek, öğretmenlerden de çalışmaları hakkında bilgi aldılar.
     Vali Kolat, eşi İlksen Kolat ve beraberindeki İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ali Okur, Vali Behiç Çelik İşitme Engelliler İlköğretim Okulunu ziyaret ederek, eğitim kurumda incelemelerde bulundular.
     Vali Kolat ve beraberindekiler incelemelerinin ardından okulda bulunan öğrencilerle birlikte yemek yedi, öğrencilerle ve öğretmenleriyle görüşerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
    
     Yayıncı: Emrah Yaşar
<< Önceki Haber Kırıkkale Valisi Kolattan eğitim kurumlarını ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER