Kırklareliden kısa kısa

Kırklareliden kısa kısa -SGK Kırklareli Müdürü Halcı: -Babaeski halkı, modern ve son derece teknolojik bir hizmet binasına kavuşacak


KIRKLARELİ (A.A) - Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Kırklareli Müdürü Tahsin Halcı, Babaeski halkı, modern ve son derece teknolojik bir hizmet binasına kavuşacak dedi.
     Halcı, Babaeskide inşa edilen SGK merkezinin tanıtımında gazetecilere yaptığı açıklamada, geçen yıl nisan ayında temeli atılan SGK binasının tamamlandığını söyledi.
     Binanın Babaeskili vatandaşlara yakışır şekilde inşa edildiğini ifade eden Halcı, Babaeski halkı, modern ve son derece teknolojik bir hizmet binasına kavuşacak. İnsana hizmetin önemli olduğunu düşünüyorum. Devletimiz tarihten beri ikram eden devlettir. Dolayısıyla hizmeti ikram edeceksiniz, sunacaksınız. Binamız 25 çalışan için tasarlanmıştır. Yeni hizmet binamızda emeklilik işlemleri, sağlık aktivasyonu, hizmet döküm işlemleri ve sigortalı tescilleri yapılacak diye konuştu.
    
     -Çiftçilere yönelik eğitim programı-
    
     Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce, çiftçilere yönelik eğitim programı düzenlendi.
     Kırklareli Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, İl Müdürü Hakan Keçeci tarafından Pehlivanköy ilçesine bağlı Doğanca köyünde çiftçilere toprak analizi ve analiz sonucuna göre gübreleme konularında eğitim verildiği belirtildi.
     Eğitimin ardından Keçecinin çiftçilerin istek ve sıkıntılarını dinlediği kaydedildi.
    
     Muhabir: Özgün Tiran / Cihan Demirci
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber Kırklareliden kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER